Anem a esquiar al jardí de neu

Jardi de neu ’16

Una bona glaçada de matí ens despertava dijous passat al Solsonès i el sol començava a lluir emmandrit a primera hora.
Els alumnes d’educació infantil de totes les escoles de la ZER i els mestres vam vestir-nos amb la roba d’esquí i vam emprendre camí fins al Port del Comte.
En arribar, ja ens esperaven els monitors de l’escola per començar a iniciar-nos amb les tècniques de l’esquí alpí. Tots els nens i les nenes des de P3 a P5 van posar-se les botes i els esquís i vam pujar a la cinta per fer les primeres baixades, algunes sota uns arcs de colors que ho feien més divertit.
En poca estona el fred va desaparèixer i el sol ja escalfava de bon grat. Després vam esmorzar i…. a munt! Aquest cop baixaríem en trineu!! Enguany hi havia molt bona neu i ens ho vam passar genial fent curses.
A la tarda, ens va venir a visitar el drac del Port del Comte, que és molt petit però molt fort. Normalment està vivint en un castell però quan veu que hi ha nens i nenes al Port, sobrevola la muntanya. Vam seguir el rastre d’escates que li cauen quan vola i al final del camí vam trobar un dolç regalet. Gràcies, Drac!
Vam passar tots junt un dia genial de neu, de sol, d’alegria i de moltes sorpreses. L’any vinent hi tornarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>