PROJECTE UN CONTE DE L’UNIVERS// BERENAR CIENTÍFIC

Us volem informar que el proper dilluns dia 11 de desembre i fins al divendres dia 15 de desembre l’alumnat de 1r realitzarà el projecte: Un conte de l’Univers.

Aquest projecte consisteix en escriure i il·lustrar un conte en què hauran d’explicar a un personatge de conte i/o còmic tot un seguit de qüestions que els anirà plantejant sobre un tema de l’Univers que desconeix i sobre el qual els nostres nois i noies hauran fet d’especialistes gràcies a la recerca que prèviament hauran hagut de fer.

És un projecte transversal on estan implicats tos els àmbits: CCNN, de visual i plàstica, de llengua (català, castellà i anglès), de CCSS, Tecnologies i matemàtiques.

També us voldríem demanar que us reservéssiu la data del dilluns 18 de desembre a les 18h data en què ens plauria molt que ens acompanyéssiu al Berenar científic del nostre institut.

L’objectiu principal d’aquest berenar és que el vostres fills i filles us mostrin els treballs acabats d’aquest projecte científic i artístic que hauran realitzat aquest trimestre: Un conte de l’Univers.

I, tot això, ho amenitzarem amb un berenar que ens haurà preparat l’alumnat de 4t d’ESO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>