Comunicat de vaga 3 d’octubre 2017

Benvolgudes famílies,

Us volem informar que les organitzacions sindicals CCOO, USTEC, UGT, IAC, I-CSC,COS i CGT han comunicat una convocatòria de vaga general durant la jornada del dia 3 d’octubre de 2017, en tot l’àmbit territorial de Catalunya.

Ens adrecem a vosaltres per a comunicar-vos que els treballadors i treballadores d’aquest centre docent secunden aquesta jornada de vaga general de forma majoritària per la qual cosa les sessions lectives dels vostres fills i filles es veuran afectades, tot i que garantim el compliment dels serveis mínims tal i com preveu l’ORDRE TSF/2017,de 29 de setembre per la qual es garanteixen els serveis essencials que s’ han de prestar a la Comunitat Autònoma de Catalunya durant les vagues generals.

Us informem que el servei de menjador també es veurà afectat perquè les monitores d’ aquest servei secunden la vaga de manera majoritària, per la qual cosa no es podrà oferir.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment que necessiteu.

Gràcies per endavant per la vostra comprensió i col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>