Berenar científic. Un conte de l’Univers.

Benvolgudes famílies de 1r,

Us volem informar que a finals del primer trimestre les vostres filles i fills han estat realitzant el primer projecte d’aquest curs 18-19: Un conte de l’Univers.

Aquest projecte consisteix en escriure i il·lustrar un conte en què hauran d’explicar a un personatge de conte i/o còmic tot un seguit de qüestions que els anirà plantejant sobre un tema de l’univers que desconeix i sobre el qual els nostres nois i noies hauran fet d’especialitstes gràcies a la recerca que hauran hagut de fer prèviament. 

És un projecte transversal on estan implicats tos els àmbits: CCNN, de visual i plàstica, de llengua (català, castellà i anglès), de CCSS, Tecnologies i matemàtiques.

També us voldríem demanar que us reservéssiu la data del dilluns 21 de gener a les 18:15 data en què ens plauria molt que ens acompanyéssiu al Berenar científic del nostre institut.

L’objectiu principal d’aquest berenar és que el vostres fills i filles us mostrin els treballs acabats d’aquest projecte científic i artístic que han realitzat a finals del primer trimestre: Un conte de l’Univers.

I, tot això, ho amenitzarem amb un berenar que ens haurà preparat l’alumnat de 4t d’ESO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>