Educació emocional

L’alumnat de 3r segueix participant als tallers d’educació emocional, formació transversal d’alumnat, famílies i professorat i que l’AFA de l’institut ha fet possible.

 

Setmana Cultural de Teià

Assistim novament com a membres del jurat al lliurament de premis de la XXXVIII Mostra Literària de Teià. La nostra enhorabona als i a les participants i, sobretot, a les nostres alumnes premiades en les categories de poesia i prosa i en el Concurs de Frases Fetes.

D’esquerra a dreta: Júlia Rodríguez, Martina Bonfill i Queralt Blas.

Olivia Alapont.

Setmana de les Lletres 2021

Aquí teniu un recull d’imatges de totes les activitats realitzades amb el nostre alumnat en aquesta primera celebració de la SETMANA DE LES LLETRES. Felicitem tot l’alumnat per la bona feina i molt especialment els guardonats i les guardonades amb els premis literaris del concurs de Sant Jordi 2020-2021.

Desitgem que passeu un Feliç Dia de Sant Jordi.

 

 

Sant Jordi amb la GENT GRAN

L’alumnat de l’Institut Turó d’en Baldiri ha creat l’audiovisual EL SANT JORDI AMB LA GENT GRAN DE TEIÀ per fer passar un Sant Jordi més entranyable als avis i les àvies del poble. L’alumnat de 1r B de l’ESO ha trobat una manera ingeniosa d’oferir aquestes dues cançons plenes d’entusiasme i amor. Ho han fet de cor i s’hi han implicat de valent!

 

Setmana de les Lletres

Acabem la setmana amb l’inici de la la nostra primera Setmana de les Lletres, que culminarà amb la celebració de la Diada de Sant Jordi. Tallers de còmics, teatre, pel.lícules, jocs lingüístics i un llarg etcètera en tots els cursos i en totes les llengües que treballem a l’escola.

 

 

 

 

 

Dia Mundial de la Dona

Avui l’institut ha celebrat aquest dia internacional de reivindicació dels drets de les dones, i tot l’alumnat ha participat en activitats i debats diversos de conscienciació.