INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ 2018-2019

El Departament d’Ensenyament estableix els processos d’admissió dels alumnes als centres per al curs 2018-2019 i, d’entre d’altres, pels ensenyaments sufragats amb fons públics següents:

  • Educació Secundària Obligatòria  ESO (12-16 anys)És per això que el Departament d’Ensenyament publica un calendari de preinscripció i matrícula per a cada un dels ensenyaments.

Cal presentar la sol·licitud de preinscripció per:

  • ser admès/esa per primera vegada en un centre per cursar ensenyaments sufragats amb fons públics
  • per accedir al primer curs de cada etapa educativa

Si la vostra primera opció per a l’escolarització del vostre fill/a per al curs vinent és l’Institut Turó d’en Baldiri de Teià, cal que, dins dels terminis establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, presenteu a la secretaria del centre, la documentació necessària.

Per al curs 2018-2019 tot aquest procés està regulat per la RESOLUCIÓ ENS/603/2018, de 27 de març .

El dia 9 d’abril es publicarà l’oferta de places de l’ESO del nostre centre per al curs 2018-2019. El període de presentació de sol·licituds per a l’ESO va del 13 al 24 d’abril de 2018.

L’horari de la secretaria del centre per aquesta funció és de dilluns a divendres de 9h a 13:30h i dilluns i dimarts de 15h a 17h.

Escoles adscrites a l’institut:

Escola El CIM de Teià

En arxius adjunts incorporem tota la informació detallada i la documentació necessària per tal de formalitzar la preinscripció.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>