Teatre en anglès al Castell 2019

El passat dimarts 9 d’abril, el departament de llengües estrangeres va organitzar una sortida pels alumnes de 3r i 4t d’ESO, que van anar al Castell del Paborde a veure l’obra de teatre en anglès “What if”, de la companyia ETC. Va ser un espectacle fantàstic, divertit i dinàmic, en el qual també hi van participar alguns alumnes. L’argument i el nivell d’anglès eren molt adients a la seva edat, i l’obra va fer gaudir a tothom.

L’endemà, dimecres 10 d’abril, van anar-hi els alumnes de 1r i 2n d’ESO a veure l’obra “Time apart”, de la mateixa companyia. Els actors van enganxar molt l’alumnat a través d’un espectacle interactiu i molt entretingut que els va permetre viatjar al passat i al futur tot practicant la llengua anglesa i reflexionant sobre la importància de ser capaços de posar-nos al lloc de l’altre per poder-nos entendre millor.

Us deixem una mostra dels espectacles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>