Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

Els alumnes de 1r d’ESO van assistir dimecres 20 de setembre a una xerrada al Castell on es va presentar el projecte de l’ajuntament de la Selva “Viu i camina la Selva”, que fomenta la mobilitat sostenible a partir de diverses actuacions, com la construcció d’una xarxa de carrils bici i aparcaments de cotxe i bicicleta al municipi. Aquesta activitat s’inclou dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra a tota Catalunya i que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Altres activitats relacionades amb el projecte “Viu i camina la Selva” :
• 22 de setembre: Dia Mundial sense Cotxes. La brigada municipal reforçarà la vigilància als carrers de la Selva per protegir els usuaris de bicicleta durant la jornada.
• Els alumnes d’ESO de l’Institut Joan Puig i Ferreter formaran part d’un procés participatiu per tal de fer arribar propostes d’itineraris de carril bici i de aparcaments segurs d’aquest vehicle abans de la seva construcció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>