Engeguem el concurs “Aules netes, endreçades i sostenibles”

T’has fixat que les aules sovint estan plenes de papers a terra? Algun cop has arribat a la teva classe i t’has trobat les taules mal col·locades o el llum encès quan estava buida? Coneixes algú que li hagi desaparegut un llibre, l’estoig, la motxilla…?

Per tal d’evitar aquestes situacions poc desitjables la Comissió Ambiental del centre us proposa participar en un concurs que pretén que tots i totes les persones que hi conviuen ho facin en millors condicions, en uns espais més organitzats, més còmodes, més nets, on tothom es faci responsable dels materials comuns i individuals, tant propis com aliens. I on els petits gestos, com la reutilització de paper, la utilització dels contenidors de reciclatge o la correcta utilització de l’energia elèctrica, contribueixin a la sostenibilitat del centre, fent-lo en el seu conjunt més respectuós amb el medi ambient.

Si tots i totes ens en fem responsables i hi col·laborem, ho aconseguirem. Demostreu que sou el millor grup i aconseguireu un bon premi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>