Eco-municació: Tallers de mobilitat sostenible

El passat 29 i 30 d’abril i 8 de maig l’empresa CUÏC ha impartit al nostre centre dos tallers de mobilitat sostenible als alumnes de 2n d’ESO #MOB0 (La ciutat 0,0 CO2) i de 1r de Batxillerat DESIRE PATHS (LA MOBILITAT EN L’ENTORN SMART CITY).

Els tallers aportaven diferents models de mobilitat urbana tot identificant les problemàtiques del model existent a les ciutats del nostre territori (basat en l’ús prioritari del vehicle privat i dels vehicles de combustió i emissió de gasos d’efecte hivernacle) i demanaven a l’alumnat l’aportació d’altres models de mobilitat sostenible, com el transport públic, el vehicle elèctric, la bicicleta, el cotxe compartit, que millorin la qualitat i la salut de la ciutat i, alhora, del ciutadà.

Els objectius dels tallers son conscienciar envers la problemàtica de l’actual model de mobilitat a la ciutat, treballar la capacitat crítica a partir de l’observació / valoració / deducció, valorar els models alternatius de mobilitat urbana, fomentar l’adquisició de comportament social corresponsable i potenciar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport quotidià.

1 comentari

  1. Jordi Escolà

    Molt agraïts per la vostra predisposició i per permetre la transmissió dels valors com a ciutadans corresponsables i actius als/les alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>