DARRERES INFORMACIONS TANCAMENT DEL CENTRE.

 

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que des del Departament d’Educació a instància del Departament de Salut ens han indicat que, en cas  que es detecti algun cas de confinament o positiu de Covid-19 entre els vostres fills o familiars que hagin tingut contacte amb l’institut , cal que ho indiqueu a la direcció del centre, al més aviat possible, a través d’aquest correu electrònic.

Així també us recordem que durant el període de tancament del centre que, de moment, és de 15 dies no és obligatori  que l’alumnat dugui a terme activitats lectives. Tot i que, és possible que alguns professors  demanin feina voluntària a través de les plataformes digitals.

Notem que el temps en què el centre estigui tancat no correspon a una etapa de vacances sinó que es tracta d’una situació excepcional d’alerta sanitària

Us mantindrem informats  a través del correu electrònic i la pàgina web i us demanem que, per tal de no col·lapsar aquesta adreça, només hi contacteu en cas d’urgència.

La Selva del  Camp, 13 de març de 2020

Atentament,

La Direcció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>