3r d’ESO. Treball de Síntesi al Bergadà

El Treball de Síntesi de 3r d’ESO del curs 2016-2017 s’ha centrat en l’estudi d’una de les comarques més característiques de la geografia catalana: el Berguedà.

En una sola comarca tenim una gran varietat de paisatges, tant naturals com humans: del Pirineu a les planes centrals, des de les mines de carbó, als camps de cereals, passant per una àrea industrial de les més antigues del país. I tot presidit pel paper omnipresent del riu Llobregat que creua la comarca de Nord a Sud, artèria de comunicació i font de riquesa.

Per a poder conèixer-a amb profunditat hem realitzat una sortida de dos dies, molt intensament aprofitats. Hem visitat la Colònia Vidal de Puig-reig, el Centre d’interpretació de la muntanya del Pedraforca a Saldes, Gósol, el Museu de les mines de Cercs, l’embassament de La Baells i, finalment, les Fonts del Llobregat a Castellar de n’Hug. Tot plegat va quedar plasmat en el material que els diferents grups van elaborar, en els dies següents a la sortida, ja en el centre.

Podeu veure les fotos clicant aquest enllaç o la foto

Guardar

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>