Els alumnes de 3r d’ESO visitem TV3

El passat dilluns 18 de novembre els alumnes de 3r d’ESO vam visitar les instal·lacions de TV3. Vam marxar a les 9 amb autobús cap a Barcelona, i un cop vam arribar allà, una noia, la que després va ser la nostra guia, ens va recollir i ens van fer passar per un control. Un cop ja dins el recinte, ens explicar que hi ha quatre edificis, on es realitzen les diferents tasques. 

Allà vam poder veure la sala de control (on vam quedar al·lucinats de la quantitat de pantalles que hi havia). Després vam entrar a uns quants platons (el del Tot es mou, el de l’Està passant…) i ens va explicar com funcionen i s’organitzen quan estan en directe. Després d’això ens va portar a l’exterior i ens van ensenyar les diferents unitats mòbils que tenen per quan han de sortir a fora a gravar i fer reportatges. I per  acabar, ens van portar pels passadissos on hi ha els decorats i els vestuaris. 

A la sortida, la nostra guia ens va regalar una petita tassa de TV3 a cada un.

Aina Sala, alumna de 3r d’ESO de l’optativa de Revista

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>