Projecte mEduTarraco

Des de l’1 d’abril fins al 30 de maig torna mEduTarraco a Tarragona, i aquesta vegada, obert a tota la ciutadania.

El Projecte mEduTarraco és una iniciativa d’un equip de 15 docents i està coorganitzat pels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i el programa mSchools, una iniciativa que impulsa la fundació Mobile World Capital Foundation en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA. El projecte compta també amb el suport d’Itinerarium, Universitat Rovira i Virgili, Repsol i l’Autoritat Portuària de Tarragona.

L’activitat es presenta en forma de joc i consisteix a utilitzar l’aplicació Mobile History Map (MHM) per fer un recorregut pels punts emblemàtics de Tarragona i contestar les preguntes que planteja la mateixa aplicació en cada visita. En funció dels encerts, els participants podran acumular punts i aconseguir una medalla. A més, per cada usuari que hi participi i completi l’activitat, els espònsors del projecte faran una aportació solidària a la Fundació La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany contribueix a la investigació sobre la salut mental.

En aquesta pàgina web teniu tota la informació del projecte educatiu: https://projectes.xtec.cat/met/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>