Videojoc VESJOCTAT

Un equip d’alumnes de quart d’ESO, des de la matèria optativa INFORMÀTICA, ha creat un videojoc ambientat al nostre centre per commemorar els 25 anys. Ells mateixos us expliquen la seva experiència.

Instruccions per descarregar i jugar:

“El Vesjoctat, és un joc que ens ha portat mesos i mesos de feina, perfilant i polint detalls perquè l’experiència de joc sigui la més divertida i entretinguda possible.
Però, com l’hem creat? Com l’hem dissenyat? I sobretot, com l’hem programat?
Bé, primer de tot, el nostre grup, que més tard l’hem anomenat GameDev Studios, mai no havia creat un joc anteriorment, així que era una cosa nova per tots. Diferents integrants tenien petits coneixements sobre programació de videojocs i dibuix amb l’estil píxel art, però per crear el joc vam haver d’adquirir nous coneixements i vam haver d’aprendre el funcionament de nous programes i eines de desenvolupament, com el programa Unity, el motor del videojoc, el VisualStudio, editor de codi i el píxel art Web, pàgina per dissenyar models 2D en píxel art, entre d’altres.
Ens ha sigut fàcil organitzar-nos la feina, ja que, el joc consta de diferents mini jocs i diferents escenes, cadascú n’ha fet un i després les hem combinat totes en un projecte final. Hem fet un bon equip i cadascú ha anat fent la seva part de la feina i sempre que algú tenia un dubte o no sabia fer una cosa, els altres l’ajudàvem, i així recíprocament.
Ha estat un treball entretingut en el qual tots els integrants del grup hem après coses noves i ens hem après a organitzar-nos, ja que ha sigut un joc bastant gran. Ha estat una experiència molt bona i que la repetiríem.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>