TELEGRAM
“Canal Institut Vescomtat de Cabrera”

CALENDARI

7, 8, 9 i 10 de juliol proves PAU. Lloc: Santa Coloma de Farners.
15 de juliol, proves PAP.
1,2 i 3 de setembre,
 recuperacions de PRIMER BATXILLERAT. Distribució horària. Dilluns, 7 de setembre de 2020, de 9 a 10, Recollida de notes a consergeria. S’entregaran les notes als pares o mares d’alumnes, o alumnat amb autorització. Dimarts, 8 de setembre de 2020, de 9 a 10 Reclamacions de notes, a secretaria.

MATRÍCULA CURS 2020-21

Alumnes preinscrits amb plaça assignada a ESO: del 13 al 17 de juliol de 2020. Informació.
Alumnes preinscrits amb plaça assignada a BATXILLERAT: del 8 al 14 de juliol de 2020, ambdós inclosos. Informació.

Termini perquè els alumnes pendents de l’avaluació de setembre confirmin la seva continuació al centre: del 8 al 14 de juliol de 2020. Alumnes de batxillerat pendents de l’avaluació de setembre: del 7 al 10 de setembre de 2020.

Alumnes preinscrits amb plaça assignada (matrícula ordinària) a CFGM: de l’1 al 7 de setembre de 2020.
Alumnes preinscrits amb plaça assignada a PFI: de l’1 al 10 de setembre de 2020.

MATRÍCULA BATXILLERAT 8-14 de juliol

La matrícula es formalitzarà prioritàriament per via Telemàtica :

 • Telemàtica: cal confirmar la matrícula enviant un correu electrònic a institut@insvescomtatdecabrera.cat acompanyat de la següent documentació, degudament complimentada i signada, que es podrà baixar de la pàgina web del institut :
  >> Autoritzacions d’imatge – TIC – sortides entorns.
  >> Autorització esbarjo i darrera hora.
  >> Carta compromís educatiu
  >> Fitxes d’adreces i telèfons (2)
  >> Full modalitat (tria matèries)
  >> Justificant pagament quota matrícula
  >> Foto carnet
  >> Documentació del transport escolar si es sol·licita en la confirmació de matrícula que l’usuari en farà ús.
  >> Alumnat procedent d’altres centres cal aportar certificat de notes
  >> Quan disposem de tota la documentació i del resguard del pagament de la quota s’enviarà correu de confirmació de recepció, com a justificant de la formalització de la matrícula.

Per totes aquelles persones que per les seves circumstàncies no poden fer la matrícula de forma telemàtica, s’obrirà un termini de 2 dies per a fer els tràmits de forma presencial, prèvia sol·licitud de cita prèvia, els dies 9 i 10 de juliol, de 8,30 a 13,30 h.

 • Presencial amb cita prèvia. Cal trucar al telèfon 722 31 41 66 i se’ls hi donarà dia i hora per formalitzar la matrícula.

Si, després del procés ordinari de matrícula, queden places vacants, el centre les ofereix seguint l’ordre de la llista d’espera als alumnes que no s’han pogut admetre inicialment, fins al 25 de setembre de 2020.

Carpeta amb la documentació

TRANSPORT ESCOLAR

És molt important conèixer el nombre d’alumnes inscrits a cada ruta de transport, per tal de poder planificar bé el servei i organitzar el nombre de busos que siguin necessaris per complir amb aquestes mesures.
Per aquest motiu, no es podrà garantir la plaça al bus a aquells alumnes que no s’hagin inscrit al servei de transport escolar abans del 17 de juliol. Per tant, us recordem la importància que es tramitin les inscripcions abans d’aquesta data.
Per fer la inscripció es pot descarregar el formulari a l’enllaç https://www.seu-e.cat/documents/1532458/7220703/Sol-transport-2021.pdf/ac1793d0-1bcc-40d7-a9f0-7f27ae8dc948. 
Una vegada omplert, podeu  fer-lo arribar al Consell Comarcal de la Selva,  a través d’instància electrònica, enviant-ho des de qualsevol Oficina de Correus o al mail educacio@selva.cat.

PLA OBERTURA DE CENTRES

Pla obertura del centre.
A820 DECLARACIÓ RESPONSABLE D’ALUMNES MAJORS DE 18 ANYS.
A817 DECLARACIÓ RESPONSABLE PER A ALUMNES DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

CURS 20-21· LLIBRES I ORDINADOR

LLIBRES DE TEXT 2020-21.
QUIN ORDINADOR NECESSITES.
AMPA-
Hostalric·Carta recollida de llibres 19-20 (ACTUALITZATCarta venda de llibres 20-21·FITXA DE SOCI. 
AMPA-Breda·Presentació·Quota 1r ESO·Quota 2n ESO·Quota 3r ESO. > CONVOCATÒRIA REUNIÓ SOCIS <. > RETORN LLIBRES RECICLATGE<.

NOTA INFORMATIVA ALUMNAT DE 2n BATXILLERAT:
> Retorn de llibres que no es necessiten per les PAU el 25 de juny tal i com s’indica en el la carta de recollida de llibres 19-20.
> Els llibres necessaris per preparar PAU cal retornar-los el dia 10 de juliol a la tarda de 17:00 a 20:00. 

INFORMACIONS

Sol.licitud dels ajuts de menjador i transport escolar per al curs 2020-21.
Sol·licitud ajuts individuals de desplaçament.
El Departament de Salut informa que les vacunes de 2n d’ESO pendents s’administraran el proper curs 2010-21.

PROJECTE ROSSINYOL, iniciativa de mentoria

Per a l’alumnat de SEGON BATXILLERAT

Benvolgut/da,

Segurament en aquests moments estàs preparant la teva selectivitat, estudiant molt i posant-hi molta il·lusió. Des de la Universitat de Girona t’enviem tota la força i els ànims per superar aquest gran repte. Ens posem en contacte amb tu per a explicar-te una iniciativa de mentoria que fem des de la Universitat de Girona anomenada Projecte Rossinyol. És un projecte de voluntariat en el que estudiants universitaris (de qualsevol titulació i curs) fan de mentors acompanyant nens i nenes en risc d’exlusió social. Són nens/es en molts casos nouvinguts (en d’altres no) i que tenen dificultats d’integració a nivell lingüístic, coneixement de l’entorn, culturals etc.. La idea és que els pogueu acompanyar durant un curs amb trobades de 3 hores setmanals per conèixer el vostre poble, anar al cinema, fer excursions entre d’altres activitats i esdevenir un referent per a ells. Sempre estareu acompanyats de l’equip per ajudar-vos i per tal de poder fer les activitats tindríeu 200 euros de diners de butxaca.

El projecte es fa el 13 localitats: Girona, Olot, Banyoles, Figueres, Palafrugell, Palamós, La Bisbal d’Empordà, Lloret de Mar, Blanes, Santa Coloma de Farners, Hostalric, Maçanet de la Selva i Ripoll.

A nivell universitari i en cas de desenvolupar bé el projecte us donaríem 4 crèdits de reconeixement acadèmic ( durant tota la etapa universitària n’heu de fer 6) així com les certificacions pertinents.

Les inscripcions s’obren els primers 10 dies d’Octubre, durant el mes de Setembre rebreu un correu informatiu explicant el projecte i facilitant les dades de la inscripció. Tot i així us deixem l’enllaç a la web del projecte i així podreu veure on es fan les inscripcions i també les experiències viscudes, web

Si teniu dubtes, voleu que us expliquem més extensament ens podeu contactar al correu del Rossinyol rossinyol@udg.edu o també per trucada/whatsapp al 623 24 74 20

Gràcies i molta sort!

BIBLIOCURSA

La biblioteca Modest Salze d’Hostalric organitza una Bibliocursa adreçada als Joves. L’han titulat “Ruta per les Illes Balears” i caldrà que llegir 4 llibres de la biblioteca durant l’estiu. Des de la bibioteca es facilita una llibreta i el mapa de les illes per anar avançant en la ruta a mesura que es va llegint.

Poden participar-hi tots els alumnes d’ESO.

NO US PERDEU!

Portada AGENDA 2020-21 dissenyada per FEDERICO de 4t A

NO US PERDEU!

El vídeo CARTES QUE CUREN editat amb les postals interactives creades per l’alumnat de primer i tercer d’ESO des de visual i plàstica.
RECOMANA UN LLIBRE AMB UNA FOTO . Trobareu les fotos publicades a instagram amb el #recomanaunllibre.
TUTORIES CONFINADES. Algunes tutories han creat un vídeo a partir d’un repte proposat.
Adaptacions de la llegenda de Sant Jordi, relats elaborats per alumnat de segon ESO.

Recomana un llibre amb una foto

Aquí teniu la recomanació de la Luna i l’Arnau.

La Senda de la Profecia (1) “Me ha gustado porque es sobre aventuras y es el primer libro de una saga de 10”
LA MONA DE L’ASSASSÍ “Aquest llibre m’ha agradat, ja que té una bona atmosfera de misteri que no es revela fins al final. Trobo que els personatges es presenten molt bé i que les poques il·lustracions que hi ha són molt boniques. A més es relata d’una forma minuciosa i parant molta atenció als detalls. Un molt bon llibre de misteri.”

Adaptacions de la llegenda de Sant Jordi

Alguns autors han modernitzat la llegenda de Sant Jordi. Al llarg de la setmana de Sant Jordi el professorat de català va proposar la redacció d’un text d’un mínim de 200 paraules que relati la llegenda de Sant Jordi de manera actual i moderna.
Calia posar-hi un títol i opcionalment afegir una imatge.

“El repte de 2n d’ESO per a la resta d’usuaris del nostre web és que intenteu trobar les 12 paraules clau de totes aquestes llegendes que fan que siguin versions de la llegenda de Sant Jordi modernitzades.

Us hi atreviu?”

Les professions més demandades i amb major remuneració a Catalunya

La Cambra de Comerç de Barcelona, amb la col·laboració d’Infojobs, ha elaborat l’informe “Les professions més demandades i amb major remuneració a Catalunya”, que s’havia de presentar en el marc del Saló de l’Ensenyament de 2020 i que es va cancel·lar per la crisi sanitària del coronavirus.

Us fem arribar aquest informe per donar orientacions en la presa de decisió pel vostre futur acadèmic i professional.

Carta del president de la Cambra de Comerç de Barcelona.
Informe sobre les professions més demanades i amb major remuneració a Catalunya.
Tríptic: quines són les professions més demanades a Catalunya.