Un XOC químic

En aquest projecte, l’alumnat de 2n d’ESO ha cuinat unes postres amb la xocolata com a ingredient principal i n’ha estudiat el punt de vista químic, analitzant quines substàncies i canvis d’estat s’observen a les seves receptes. 

També han fet recerca sobre la història de la xocolata i els altres ingredients de la seva recepta, i hi han incorporat el punt de vista social, reflexionant sobre les relacions comercials mundials, les desigualtats econòmiques i les alternatives com el comerç just. 

Per acabar, hem redactat i il·lustrat un receptari entre tota la classe, recollint les 14 receptes que han elaborat els grups cooperatius. Esperem que us agradin!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>