La tardor

Amb la mateixa il·lusió que cada any, l’alumnat del SIEI, juntament amb la col·laboració de tot l’alumnat de 1r i 2n d’ESO, han decorat l’entrada del centre amb un gran mural sobre la tardor i una poesia de la Joana Raspall.

Estem molt contents i contentes de poder celebrar i representar l’entrada a la tardor un any més!!!

Moltes gràcies!!!!

 

Autorització per al procediment de gestió de casos i contactes de la COVID-19 als centres educatius

Generalitat de Catalunya

Departament d’Educació

INS Torre de Malla

 

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem l’autorització del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que avui s’ha lliurat a tot l’alumnat del nostre institut i que us demanem que ens torneu emplenada i signada demà mateix, dimarts 22 de setembre. Com podeu veure a l’autorització, els majors de 16 anys autoritzen ells mateixos.

A més, aprofitem per agrair la vostra col·laboració en una setmana en què la prioritat ha estat testar el pla de mobilitat de l’institut i, sobretot, les entrades i sortides del nostre alumnat.

També us volem recordar que si porteu el vostre fill a l’ambulatori i el metge decideix fer-li una PCR, informeu el més aviat a l’institut per tal que, des de consergeria, s’informi a direcció i es faci el seguiment del cas des de tutoria.

Atentament,

Jesús Paniego

Director

 

Autoritzacions Famílies_Inici Curs_v7

Informació d’inici de curs

Benvolgudes famílies,

No volem començar el contacte amb vosaltres sense agrair-vos la vostra paciència i col·laboració. Encara estem rebent informacions i formacions constantment per part del Departament d’Educació, perquè la situació pandèmica va evolucionant constantment, però ja podem començar a enviar-vos informació. Com el curs passat, utilitzarem molt el correu electrònic, els avisos telefònics verbals o per SMS i la pàgina web del centre per comunicar-nos amb tots vosaltres.

Us adjuntem una carta informativa confeccionada conjuntament pels Departaments d’Educació i de Salut de la Generalitat. Són uns consells sanitaris que hauríem de tenir tots molt en compte.

Us volem recordar que seria molt convenient que tot l’alumnat, igual que farà el professorat per part seva, es mirés la temperatura cada matí abans de venir al centre i que no hi assistís, si la temperatura passa de 37,5ºC.

També que no entrarà dins de les instal·lacions de l’institut Torre de Malla ningú, alumnat o personal docent o no docent, o visites, sense dur la mascareta posada. També us demanem que l’alumnat porti una bossa de paper o de plàstic per ficar la mascareta en cas que se la pugui treure per menjar l’entrepà durant l’esbarjo.

Voldríem que parléssiu amb els vostres fills o les vostres filles per conscienciar-los que és molt necessari que compleixin en tot moment les normes de mobilitat dissenyades per l’institut en el pla d’organització de centre per al curs 2020-2021, que farem públic a la nostra web tan bon punt estigui aprovat en el consell escolar del proper dimarts 08 de setembre. Aquesta organització de centre està dissenyada per preservar la salut de tot el nostre alumnat i, de retruc, de totes les seves famílies i de tota la població de Parets. A continuació, us recordem tres punts que haurà de tenir present tot l’alumnat abans de venir a la presentació de curs, en la qual els ampliarem la informació.

Durant tot el curs l’alumnat tindrà una aula fixa que no podrà abandonar més que per sortir a l’esbarjo, al lavabo o a un altre espai, si així ho troba necessari el professorat responsable.

L’alumnat s’haurà de moure per totes les instal·lacions de l’institut en fila d’un i pel costat de la dreta, com indiquen els senyals del terra.

L’alumnat s’ha de desinfectar les mans amb el gel hidroalcohòlic del dispensador de paret de la seva aula almenys cada vegada que hi entri.

Passem a explicar-vos quin és el calendari i l’ horari de les presentacions dels dies 10 de setembre, per a ESO, 14 de setembre, per a batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, i 18 de setembre, per a alumnat de cicle formatiu de grau superior.

 

PRESENTACIONS D’INICI DE CURS

Dijous, 10 de setembre

8-10h Rebuda de l’alumnat de 1r d’ESO.
9-11h Rebuda de l’alumnat de 2n d’ESO.
10-12h Rebuda de l’alumnat de 3r d’ESO.
11-13h Rebuda de l’alumnat de 4t d’ESO.

 

Dilluns, 14 de setembre

Recordeu que l’alumnat de cicles entrarà per la porta del carrer del Pare Joan Manuel de Imbert, per la part de darrere de l’institut.

8,30h -10,30h Rebuda de l’alumnat de 1r de batxillerat (entrada per la rampa) i 1r de CFGM (entrada per la porta del carrer del Pare Joan Manuel de Imbert).
9,30h -11,30h Rebuda de l’alumnat de 2n de batxillerat (entrada per la rampa) i 2n de CFGM (entrada per la porta del carrer del Pare Joan Manuel de Imbert).

 

Divendres, 18 de setembre

Recordeu que l’alumnat de cicles entrarà per la porta del carrer del Pare Joan Manuel de Imbert, per la part de darrere de l’institut.

8,30h -10,30h Rebuda de l’alumnat de 1r de CFGS (entrada per la porta del carrer del Pare Joan Manuel de Imbert).
9,30h -11,30h Rebuda de l’alumnat de 2n de CFGS (entrada per la porta del carrer del Pare Joan Manuel de Imbert).

De cara a que el nostre alumnat pugui assimilar bé la nova normativa de mobilitat dins de l’institut durant la setmana del dilluns 14 al dilluns 21 de setembre, tots dos inclosos, només faran classes en franges de dues hores cada dia, de 8h a 10h, d’10h a 12:30h o de 12:30h a 14:30h. El dia de la presentació del curs els donarem un horari de tot el curs i una altre per a aquella primera setmana, que també penjarem a la nostra pàgina web.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

Jesús Paniego

Director

 

Informació d’inici de curs per a les famílies

Carta a les famílies – Salut Escola

Fulls de matrícula dels cicles formatius

Benvolgudes famílies,

A continuació trobareu els fulls de matrícula dels cicles formatius:

El període de matrícula és de l’1 al 7 de setembre.

Llista d’admesos i d’espera a CICLES curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

En els següents enllaços hi trobareu les llistes de les persones admeses i en llista d’espera en els cicles formatius que s’oferten en el Torre de Malla i informació important relativa al procés de matrícula, que tindrà lloc entre l’1 i el 7 de setembre.