Inici

Pla d’organització per a l’obertura del centre (curs 2020-21)

[9 de setembre]

Carta a les famílies: INICI de CURS 2020/2021

Benvolgudes famílies,
Abans que res, desitjar-vos que estigueu tots bé.
Us informem que durant l’estiu hem estat treballant en el pla de retorn al centre, seguint les directrius de la Conselleria d’Educació i de Salut. Per aquest motiu, i degut a la situació actual de pandèmia, l’organització de l’institut variarà en alguns aspectes que tot seguit concretarem. Aquestes mesures es prenen per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2. Podeu llegir la continuació de la carta aquí.

El dimarts dia 15 de setembre s’inicien les classes, en horari lectiu complet, tal com s’especifica al quadre següent. El servei de transport sortirà a les 7:35 h del Rourell, passarà per Vilallonga a les 7:40 h i arribarà al Morell a les 7:50 h. A la tornada es farà el recorregut habitual.

 

Declaració responsable per a les famílies d’alumnes d’educació secundària i batxillerat (per a alumnes menors de 18 anys)

Llistats de llibres curs 2020-2021

Informació Beques Curs 2020/2021

Informació sobre Beques i ajuts curs 2020/2021
Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris
Beques convocades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional per a estudiants que el curs acadèmic 2020-2021 cursen ensenyaments postobligatoris. A estudiants dels següents ensenyaments postobligatoris i superiors no universitaris: Primers i segons cursos… Llegeix més»

Els “Hortets confinats” (1r d’ESO)

Aquest curs en l’assignatura de tecnologia per tal de posar en pràctica les competències treballades en la matèria teníem previst de construir unes jardineres de fusta per sembrar-hi un petit hortet. Aquestes jardineres havien de formar part de l’exposició Un Museu a l’aula “The green… Llegeix més»

Ambaixadors/es del Territori (4t d’ESO)

Sabem que el futur és del nostre alumnat i, en conseqüència, les institucions hem de tenir l’opinió del jovent molt en compte. Per aquest motiu, la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració de la Fundació per la Creativació, va organitzar un projecte en que deixa en… Llegeix més»

Un Museu Digital: The Green House

El passat dimecres 10 de juny es va presentar el treball fet en el marc del projecte UMA (Un Museu a l’Aula) iniciat el curs 208-2019 i impulsat pel Departament de Tecnologia de l’Institut El Morell amb el suport del CRP del Tarragonès i l’orientació… Llegeix més»

Premis Concurs literari Sant Jordi

Ja tenim el guanyadors i guanyadores del concurs literari Sant Jordi! El certamen literari, com cada any, oferia la possibilitat de presentar treballs en català, castellà, anglès i alemany. Tot i la situació de confinament i la impossibilitat de lliurar els premis en la festivitat… Llegeix més»