Comencen a entrenar els equips de futbol sala

Ja han començat els entrenaments a les pistes del nostre centre dels equips de futbol sala de les categories de cadets i d’infantils del Club de Futbol Sala El Morell. Desitgem que tingueu una molt bona temporada!

 

Ens visita l’enginyer Marc Cabré

Avui a la classe de Tecnologia Industrial II ens ha visitat l’enginyer mecànic Marc Cabré. Ens ha explicat la seva experiència a la universitat i com l’anglès, el treball en equip, les estades a l’estranger i les pràctiques en indústries són part essencial dels aprenentatges.… Llegeix més»

Nou horari del servei de Biblioteca

A partir del proper 28 de setembre es reobrirà el servei de Biblioteca del centre. L’horari serà dimarts i dijous d’11:00h. a 11:30h. Per la seguretat de tots, els materials es demanaran al següent E-mail (biblioteca@inselmorell.cat), i un cop retornats tindran una quarantena de 48 hores. Teniu aquí el protocol d’utilització del servei i les normes de funcionament les podeu aquí.… Llegeix més»

Educació per a la sostenibilitat

En el marc del projecte de centre d’Escoles Verdes, el professorat de l’Institut El Morell participarà en el programa de formació en Educació per a la sostenibilitat i la Ciutadania Activa. Es tracta de la formació D-Game / Young Innovators promoguda per l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT organisme de la UE), i implementada a Espanya per la Universitat de València, Universitat Politècnica de Catalunya, Aalto University (Finlàndia), Université de Lausanne (Suïssa) i Stantec SpA. L’objectiu de la iniciativa és impulsar l’acció climàtica.… Llegeix més»