Festa de final de curs

Ball, teatre i música en directe. Avui tanquem un curs carregat d’emocions i d’experiències. Un curs que ens ha permès reflexionar, compartir, empatitzar, conviure, gaudir. En definitiva, un curs que ens ha permès créixer com a persones.
Avui, tanquem un curs, sí. Però ens tornem a… Llegeix més»

Reptes i avaluacions

Al llarg d’aquesta setmana, l’alumnat de 1r i 2n d’ESO es troba treballant diferents reptes avaluatius i competencials que exigeixen la posada en pràctica de tota una sèrie de continguts presentats al llarg del curs. Endavant i bona sort!

RoboCAT 2019

Alumnes de 1r i 2n d’ESO participen al Campionat de Robòtica de Catalunya. Els participants, interessats per l’àmbit tecnològic, han pogut endinsar-se al món de la robòtica d’una manera creativa i lúdica.
 

 
 

Gimcana matemàtica 2019

Aquesta setmana, l’alumnat de 1r d’ESO ha participat en una nova edició de la gimcana matemàtica de Manresa. Organitzats en petits grups, els alumnes havien de recórrer -tot seguint un itinerari- diversos carrers de la ciutat per tal de completar diferents proves i arribar, així,… Llegeix més»

Diada de Sant Jordi

Avui, els alumnes de 1r i 2n d’ESO han viscut la diada de roses i llibres realitzant diversos tallers al centre. Punts de llibre, roses fetes amb llaminadures, concursos literaris, galetes de Sant Jordi i moltes altres activitats.
A més, durant la jornada hem tingut una… Llegeix més»

Sortida a Barcelona

Aquesta setmana, alguns alumnes de 1r i 2n d’ESO han anat a Barcelona per gaudir de l’exposició Human Bodies i de la segona mostra de circ i teatre que van dur a terme alguns alumnes de diferents graus relacionats amb les arts escèniques. Una jornada… Llegeix més»

El Planter al Manresa SiS

Avui hem tingut al centre l’alumnat del Planter. Al llarg de la jornada hem dut a terme diverses activitats de coneixença i algunes dinàmiques per enfortir vincles. Gràcies per compartir amb nosaltres una jornada que de ben segur que es tornarà a repetir.
 

Sortida d’art

Ahir, els alumnes de l’espai d’art van fer una sortida a la natura, al Gorg de les Escaletes. Allà van poder experimentar i realitzar una intervenció dins el territori de Land Art i Art Efímer, art contemporani.

Jornada de portes obertes 2019

Ahir -22 d’abril- va tenir lloc la jornada de portes obertes del centre. Aquesta es va iniciar a les 18.00 h. En un primer moment, les famílies van poder conèixer les instal·lacions. A continuació, es van distribuir en diferents espais i van descobrir els principis… Llegeix més»

Visita Matthew Tree

Avui, 20 de març, l’alumnat del Manresa SIS ha tingut l’oportunitat de parlar amb l’escriptor britànic Matthew Tree.
Els alumnes, els quals havien llegit un capítol de l’última novel·la de l’autor, han pogut descobrir la complexitat del procés d’escriptura, així com algunes anècdotes viscudes per Tree… Llegeix més»

La premsa a les escoles

Alumnes de 1r i 2n d’ESO han assistit avui a un taller organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya. Aquest ha permès reflexionar sobre la situació dels mitjans de comunicació i sobre la influència que tenen les Fake News en la nostra societat.
 

Activitat al club de lectura

Avui al club de lectura ha vingut el Pep Molist de la Biblioteca del Casino de Manresa. Ens ha explicat un conte il·lustrat molt bonic. Moltes gràcies per la lectura i per portar-nos novetats en llibres.