Pagament de llibres de text pel curs 2019-2020

Els socis de l’AMPA poden acollir-se al programa de socialització de llibres. Es tracta d’un programa voluntari, així que podeu comprar els llibres o aconseguir-los pel vostre compte. Malauradament, aquest servei només funciona per l’ESO.
Preu del servei:

Nous alumnes
Antics alumnes

1r ESO
195€
165€

2n ESO
175€
145€

3r ESO
140€
110€

4t ESO Itinerari Social
120€
90€

4t… Llegeix més»

YOMO

Els dies 26 i 27 de febrer el nostre Institut va tenir l’oportunitat de participar en l’organització del YOMO. Durant aquest dos dies, i gràcies al suport de l’ajuntament de l’Hospitalet que ens va cedir el seu stand, els nostres alumnes van poder mostrar al públic visitant totes les possibilitats que presenta la impressió 3D. També van tenir l’oportunitat d’explicar-ho al Sr John Hoffman i a la nostra alcaldessa, la Sra Núria Marín. Vam comptar també amb la col·laboració del professionals de Nubòtica que van acompanyar els nostres alumnes en aquesta gran experiència.

Alumnes de 2n a L´H Digital

Avui els nostres alumnes de 2n d’ESO han presentat l’app Explora LH  a la jornada d’innovació social “Smartphone: una eina curricular en els centres educatius de L’H”.

Gràcies Torre Barrina i Fundació Itinerarium per l’oportunitat. I gràcies Enrique, Marc, Clara i Aya per deixar-nos en tan bon lloc.

Enllaç a la notícia

Reciclatge material d’escriptura

Aquesta setmana hem començat al centre un projecte per millorar la gestió dels nostres residus. Començarem a fer recollida selectiva de material d’escriptura. Els alumnes voluntaris dels diferents cursos s’encarregaran del projecte, que esperem que s’amplii amb més propostes per reduir l’impacte de les nostres activitats al medi ambient.

Convidem a tota la comunitat educativa a participar i portar al centre el material d’escriptura que genereu a casa o llocs de treball.  Tot el material s’enviarà a l’empresa Terracycle, que s’encarrega de convertir-lo en altres productes, i ens dona una petita quantitat económica que destinarem a millorar l’Institut. Amb la col·laboració de tots segur que aconseguim una bona quantitat. De moment ja portem més de 5 kG!!!!

A la següent imatge s’indica quin material acceptem, i a la web de Terracycle trobareu més informació.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.