English Festival

El dijous dia 27 de novembre, a les 11 del matí, tots els alumnes de l’institut vam assistir com a públic a l’English Festival organitzat per l’Escola Pericot, una celebració que va consistir en la representació d’una obra de teatre en anglès. Els mestres van resultar ser, per un dia, uns actors i cantants excel·lents que van aconseguir engrescar tots els assistents, des dels més petits d’educació infantil fins als d’ESO passant pels de nens i nenes primària.

Vam voler ser presents en aquest acte per dos motius principals com són la implicació del nostre centre amb les escoles de primària adscrites i l’impuls que es dóna des de l’Institut Nou de Girona a l’aprenentatge de la llengua anglesa.

Pels antics alumnes del Pericot retrobar-se amb els seus mestres de l’escola va ser molt emotiu, mentre que per als altres nois i noies de l’institut l’ocasió va suposar l’oportunitat de conèixer una escola de l’entorn, concretament el centre on han estudiat alguns dels seus companys.

A dos quarts d’una ja tornàvem a ser a les nostres aules, preparats per començar la cinquena hora de classe. Moltes felicitats a l’Escola Pericot, i el nostre agraïment per haver-nos convidat!