Som solidaris

Durant el mes de desembre el nostre institut ha col·laborat en dues campanyes solidàries que ha posat en marxa l’entitat Cáritas de Girona amb l’objectiu d’aconseguir donacions de productes destinats a les persones més necessitades.

Quant a la Campanya de recollida d’aliments, s’han recollit productes bàsics de primera necessitat, preferentment arròs, brou de pollastre, farinetes, galetes, llegums secs, llet sencera, pasta, oli d’oliva, tomàquet fregit, tonyina, sardines en llauna, sucre, farina i llet de lactància en pols. La finalitat és distribuir-los entre les famílies més desprotegides i contribuir així al dret que té tot ésser humà a tenir una alimentació suficient i saludable.

Per a la Campanya de recollida de joguines, les famílies han deixat al centre joguines noves o de segona mà en bon estat, no bèl·liques, no sexistes i que fomenten el joc cooperatiu o en grup.

Volem agrair als alumnes i a les famílies en general les seves donacions voluntàries. Amb solidaritat podem fer un món molt millor!