Projecte Global – Tots som elles

Aquest divendres 6 de març, i en motiu de la propera celebració del Dia Internacional de la Dona, des de l’Institut hem volgut sortir al carrer. Des del Projecte Global Tots som elles del segon trimestre, els i les noies han  estat preparant diverses actuacions  per tal de contribuir des del centre a la commemoració del dia.

La culminació del projecte en la jornada de divendres va materialitzar-se en una mobilització de sensibilització i reivindicativa en suport a la Jornada del 8 de març. Vam dur a terme un recorregut pel barri on els alumnes han pogut interactuar i exposar el treball realitzat al llarg del projecte.

Els continguts del projecte han estat desenvolupats durant els darrers dos mesos i, en aquests temps, hem comptat amb la col·laboració d’en Pedro Sepúlveda, que ha implementat de manera pilot el POYECTO PREGUNTA al nostre centre, així com amb l’assessorament de l’entitat COEDUCACCIÓ.

GRÀCIES A TOTS PER FER-LO POSSIBLE I A TOTES LES FAMÍLIES PEL SEU SUPORT I COL.LABORACIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>