La fira de sempre i altres narracions

En el marc del dinar d’escriptors organitzat per l’AMPA es va presentar el llibre La fira de sempre i altres narracions de Manuel Pérez Bonfill, edició a cura d’Emigdi Subirats, professor del departament de llengües estrangeres del centre. Es tracta d’un recull que incorpora un conte inèdit, Felipa Domènech, i inclou tres contes històrics guardonats als anys 1960 i 70 com La Fira de Sempre. Excuses de mal pagador, i la narració en castellà El viajero, guanyador del premi Sèsamo de 1958 a Madrid. Aquesta edició promoguda per l’AMPA és tot un homenatge al veterà escriptor. És el segon any que l’AMPA promou l’edició de llibres d’autors històrics tortosins durant la celebració literària a la nostra escola de cuina.

Tomàs Camacho, professor de llengua i literatura castellanes de l’¡nstitut Sòl del riu d’Alcanar, poeta i activista literari, ha realitzat la següent fitxa de l’obra de Manuel Pérez Bonfill La fira de sempre i altres narracions, de l’edició del qual ha tingut cura Emigdi Subirats, professor d’anglès i d’alemany del nostre centre. Agraïm al poeta canareu la seua tasca de difusió literària i el seu bon savoir faire.

ePèrgam - MPB AMPA2

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>