Invitació a la Cerimònia de Lliurament de Certificats

El proper dijous 27 de setembre, a les 19 hores i al saló d’actes, tindrà lloc l’acte de lliurament dels diplomes A2, B1 i B2, certificacions de Cambridge university, per als alumnes del nostre centre que varen aprovar els exàmens respectius durant el curs passat. És un acte emotiu, una festivitat acadèmica, que dóna reconeixement a un seguit d’alumnes que han adquirit un molt bon nivell d’anglès. La preparació per als exàmens de Cambridge university és un dels projectes estel·lars del Departament de Llengües Estrangeres i del nostre centre, que es realitza amb una estreta relació amb els organitzadors dels exàmens a les Terres de l’Ebre, els membres de l’acadèmia Big Ben.

Posteriorment, hi haurà l’habitual presentació del model de preparació Cambridge que anirà a càrrec de la Delegada de Cambridge University a les Terres de l’Ebre. Tots els pares i totes les mares assistents podran tenir sessió de preguntes per subsanar qualsevol qüestió que no estigui clara. Una jornada important per a l’ensenyament de les llengües estrangeres al nostre centre!

Invitació a la Cerimònia de Lliurament de Certificats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>