Intercanvi – Alemanya 2019

Un total de vint alumnes del centre han realitzat un intercanvi escolar amb l’alumnat de l’IGS Sassenburg, a la ciutat de Gifhorn, a l’estat alemany de la Baixa Saxònia. Concretament, del 4 a l’11 de novembre han pres part en tota mena d’activitats ben diversificades, a la vegada que conviuen amb una família respectivament. Han estat acompanyats pels professors del departament de llengües estrangeres, Emigdi Subirats i Manel Alonso.
En arribar a l’institut van ser rebuts per les famílies i van gaudir d’un berenar plegats. Durant els dos primers dies lectius van assistir a classes de castellà, anglès i música. La intencionalitat de l’intercanvi és conèixer un nou país amb una nova cultura, alguns dels alumnes practiquen un poc l’alemany, i la gran majoria l’anglès. Enguany han pres part 9 alumnes de 3r d’ESO, 4 de 4t d’ESO, 6 de 1r de batxillerat i 1 de 2n de batxillerat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>