Concessió del nom Manuel Pérez Bonfill a la Biblioteca de Campredó

En el marc de la celebració de l’Any Manuel Pérez Bonfill, el govern de Campredó ha decidit concedir el nom de l’il·lustre, professor, escriptor, director teatral, poeta i intel·lectual a la biblioteca municipal. Dijous 21 d’abril tindrà lloc l’acte de concessió del nom, en el qual serà present el veterà literat. Destacarem l’organització d’una exposició d’exterior sobre la figura de Manuel Pérez Bonfill i un espectacle poètic musical sobre la seua obra. L’escriptor ebrenc estarà acompanyat per un seguit d’homes i dones de lletres, alguns dels quals faran la glosa de la seua personalitat.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

A LA PLAÇA TOMÀS CARDONA

19.00 Trobada de poetes, dramaturgs, escriptors i membres de la Comissió Manuel Pérez Bonfill en homenatge al professor.

19.00 Visita a l’Exposició d’exteriors “Manuel Pérez Bonfill”, en diversos indrets de Campredó.

HOMENATGE AL LITERAT A LA BIBLIOTECA MANUEL PÉREZ BONFILL

19.30 Lectura de l’acta de concessió del nom Manuel Pérez Bonfill a la Biblioteca de Campredó.

19.35 Glosa de la figura del professor a càrrec del lingüista Joan Beltran i del professor Octavi Iglesias.

19.45 Exposició de llibres de l’homenatjat i breu dissertació de la seua obra poètica i narrativa a càrrec de Manel Ollé.

20.00 Presentació del llibre La fira de sempre i altres narracions (contes de Manuel Pérez Bonfill), edició a cura d’Emigdi Subirats, a càrrec de Ricardo Gascón, president de l’AMPA de l’Institut J. Bau de Tortosa.

20.10 Moment Pérez Bonfill.

20.15 Versos amb branques d’olivera, recitació poètico-musical de l’obra de Manuel Pérez Bonfill a càrrec d’Emigdi Subirats i Sílvia Panisello, acompanyats al violí.

20.30 Actuació musical d’Òscar Ologaray

IMG-20160417-WA0002

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>