TxP Què els passa als arbres del parc? Visita al Parc Teodor González de Tortosa

Dimecres dia 24 d’octubre els alumnes de 1r ESO_G van visitar el Parc Teodor González de Tortosa. En el marc del projecte que s’està treballant aquest 1r trimestre sota el títol “Què els passa als arbres del parc?” els alumnes han pogut descobrir durant la sortida que el parc de la ciutat és l’espai verd més important i representatiu del centre de Tortosa, que compta amb un bon nombre d’arbres de grans dimensions i bellesa, i amb interessants construccions (Llotja, estanys…)

Aprofitant la col·laboració del professorat acompanyant els alumnes han realitzat algunes activitats físiques; han seguit un itinerari per conèixer les diferents espècies d’arbres que hi ha al parc; han aprofundit en la història de la societat tortosina medieval a partir de la identificació d’oficis artesans i recordant la funció d’un edifici tan emblemàtic com és la Llotja. Per finalitzar la jornada, han realitzat una petita representació al voltant de la locomotora de vapor de l’antic tren del Carrilet.

Tot un dia plegat d’activitats de les quals han gaudit moltíssim!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>