L’institut als medis – Entrevista a Pep Pinyol al programa Primera Columna.

TORTOSA (Baix Ebre).- Els alumnes de l’institut Joaquim Bau participaran activament en el Tortosa English Festival, que se celebrarà del 14 al 16 de març, amb la lectura i interpretació de diversos textos en llengua anglesa als diferents nivells de l’ESO. En aquest sentit, el cap d’estudis del centre, Pep Pinyol, ha destacat aquest dijous que aquesta implicació del Joaquim Bau lliga amb els projectes educatius de l’institut, en què l’aprenentatge de l’anglès té el suport dels altres departaments. Així, l’institut Joaquim Bau fa temps que està implementat la llengua anglesa en matèries no lingüístiques, com ara la tecnologia, la física i química, o les matemàtiques. Pinyol ho ha explicat durant una entrevista a Canal 21 Ebre.

D’altra banda, el departament d’Anglès de l’institut Joaquim Bau ha organitzat el concurs Fonix, de promoció de la llengua anglesa. En aquesta edició hi han participat alumnes de tercer d’ESO i de segon de Batxillerat. Un alumne de cada nivell passarà a la fase de Tarragona, que se celebra l’1 de març a la URV. Durant la mateixa entrevista, Pinyol ha remarcat la importància d’aquest concurs que busca millorar l’expressió oral. De la mateixa manera, ha recordat que un dels reptes del Joaquim Bau és poder impartir un batxillerat internacional. Un projecte que busca que els alumnes puguen accedir a qualsevol universitat del món amb totes les garanties.

Finalment, amb motiu del període de preinscripció, el cap d’estudis ha explicat com serà la jornada de portes obertes que l’institut Joaquim Bau ha programat per al projer dijous, 6 de març, a partir de les cinc de la tarda. A més d’una visita a les instal·lacions del centre, també hi haurà una xerrada informativa per a les famílies, a partir de les vuit del vespre.

See more at: http://lamarfanta.blogspot.com.es/2014/02/linstitut-j-bau-de-tortosa-potencia.html#sthash.ISDLUpXz.dpuf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>