Teatre a Barcelona

El passat 26 de febrer, els alumnes de 2n de Batxillerat escènic, acompanyats pels professors Laudelí Arnau i Carles Castellà, vam poder viatjar a Barcelona, al Teatre Poliorama, per a gaudir de l’obra El mètode Grönholm, de Jordi Galceran. Es tracta d’un dels gran èxits de la dramatúrgia de les últimes dècades. En este cas, la nova fornada d’actors que representen l’obra són Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer. Complint amb totes les mesures sanitàries possibles (desplaçament en grup bombolla, autobús particular, neteja prèvia a l’entrada al teatre i distància de seguretat a l’interior…), la representació va ser un èxit i ens ho vam passar molt bé.

A la tarda, ens vam desplaçar a la Casa Taller de Marionetes Pepe Otal, on vam poder gaudir d’una explicació completa d’este tipus d’art i d’una demostració de teatre de titelles per part d’un dels responsables. Realment va ser un plaer poder gaudir d’este espai particular i oníric, apartat dels grans circuits comercials. Volem agrair la implicació i col·laboració del titellaire Pere Bigas, així com dels membres i el col·lectiu de la casa taller Pepe Otal, per obrir-nos les portes del l’entitat.

Malgrat la situació per la pandèmia, els alumnes de 2n de Batxillerat F hauran pogut fer almenys un tastet de dos tipus de representacions artístiques força diferents vinculades amb el batxillerat que estudien. Ha costat, però finalment s’ha aconseguit i ens n’enduem un record inoblidable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>