Concurs de joves cuiners i cambrers de Catalunya

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Organitzat pel Departament d’Ensenyament i la revista CUINA. El concurs es desenvolupà a l’escola d’hosteleria JOVIAT de Manresa i van assistir els alumnes Maria Fonellosa i Dani LLorente pel cicle de cuina i Diana Lefter i Josep EL Bouzidi del cicle de serveis en restauració.

Van elaborar in situ un plat de calamars farcits i unes postres basades en ametlles i merenga, a la vegada que donaven el servei i recollida de taula, servien uns vins com no de la Terra Alta i tallaven a la vista del client unes peces de fruita per demostrar la seva destreça amb els ganivets.

El resultat va ser molt positiu, tot i no guanyar cap premi, van quedar entre els set millors d’un grup de disset alumnes i van rebre la felicitació directa per part de Josep Socarrats, el director de la revista CUINA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>