Cursa de Transports 2015

La cursa de transports consisteix a comparar diferents mitjans de transport utilitzats a la ciutat per fer un mateix recorregut: a peu, amb bicicleta, amb autobús i amb cotxe. L’objectiu de la cursa no és pas arribar el primer/a sinó demostrar quins són els costos de la nostra mobilitat; no només els individuals, sinó també els externs que no es solen comptabilitzar, tant ambientals com socials (accidents, contaminació atmosfèrica , soroll, incidència en el canvi climàtic,…).

transports

100 alumnes de 4 instituts de Lleida (INS Castell dels Templers, INS Torre vicens, INS Maria Rúbies i INS Joan Oró) i de la Facultat d’Infermeria de Lleida vam participar el divendres 16 d’octubre en la quarta edició de la cursa de transport escolar, organitzada per l’Ajuntament de Lleida, conjuntament amb l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de Lleida i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP). L’activitat s’emmarca dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>