Racons, racons i racons al TEMPLART

Racons, racons i racons és el nom que Miguel Ángel Leston ha posat a l’exposició de fotografies que vam inaugurar el dilluns 22 de gener a l’espai Templart al nostre institut. El nostre professor ha captat, a través la càmera del seu smartphone, diversos detalls de la vida diària a l’institut: natures mortes efímeres, espais oberts, pissarres, llibres, muntatges. El Miguel Ángel hi afegeix filtres que desdibuixen i efectes que modifiquen, dotant les imatges d’un punt de vista ben personal. En definitiva, racons convertits en espais gairebé màgics que acompanyen la quotidianitat a l’institut.

L’acte de dilluns va estar amenitzat pel violí del Francesc Xavier Ribes, professor de música, amb peces de Beatles, Sau, Robbie Williams i altres. Tots els assistents van gaudir d’una estona molt agradable en què també van degustar l’oli i les olives de les Garrigues i van brindar amb una copa de cava.

Felicitem els artistes i encoratgem l’institut a organitzar més estones de caliu com aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>