Participem a la Jornada d’Emprenedoria de LLeida

El passat dimecres 15 de març, els alumnes del PFI Auxiliar d’ oficina i serveis administratius en general  van participar en la IV Jornada d’Emprenedoria a Lleida dins del programa Empresa Jove Europea.
Ens van donar la benvinguda el  Sr. Rafael Peris, tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida  i el  Sr. Oriol Oró, conseller delegat de GlobaLleida.
Posteriorment vam presentar la nostra cooperativa TEENCAT davant de la resta de cooperatives que participen en el projecte, explicant el nostre funcionament, organigrama, estatuts , catàleg i activitats de finançament que hem dut a terme.
Per finalitzar vam participar en la xerrada  “Eines per viatjar a l’èxit personal i professional”, a càrrec del Sr. Josep Gené, jove emprenedor que ens va animar i motivar a continuar en aquests tipus de projectes tant enriquidors per al nostre camí professional.presentacio-cooope2-1 presentacio-coope

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>