L’Institut Narcís Oller de Valls visita el nostre centre

El dijous 5 de novembre un grup de 43 alumnes del CFGS d’Integració Social de l’Ins Narcís Oller de la ciutat de Valls van visitar l’Ins Castell dels Templers. Acompanyats per 3 professors van conèixer de primera mà allò que els havia encuriosit a partir d’una article llegit al diari La Vanguardia: què és un centre de segona oportunitat.
Vam visitar les dues seus de l’institut. A la Central el director, Sr. Antoni Olona, va dirigir-los unes paraules explicant quins són els estudis que tenim i quina és la feina dels TIS. Els estudiants de Valls van interessar-se per la nostra realitat i es va obrir un diàleg entre tots.
Després vam dirigir-nos a la Seu Vella, on ens vam retrobar amb els nostres alumnes d’ESO. Tots plegats vam fer una visita guiada pel Sr. Jordi Ticó, professor de Ciències Socials. L’alumnat i professorat visitant van quedar sorpresos per l’esplendor del claustre i van poder admirar Lleida i l’horta des del campanar.

DSCF4155
Finalment, vam visitar l’espai professional on la nostra directora pedagògica, Ma Jesús Martínez, ens va rebre i vam visitar els tallers i vam poder conversar amb els nois i noies que realitzaven les seves tasques habituals. La Meritxell Olivan , la Tècnica en Integració Social, ens va explicar la seva feina i van intercanviar impressions amb els aspirants de Valls.
Fou una jornada molt profitosa i que va iniciar uns contactes que podrien continuar-se en properes dates.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>