Cursa Transports 2016

Per segon any vam participar a la cursa de transports  organitzada per l’Ajuntament de Lleida, conjuntament amb l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de Lleida i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP). ,  consisteix a comparar diferents mitjans de transport utilitzats a la ciutat per fer un mateix recorregut: a peu, amb bicicleta, amb autobús i amb cotxe. L’objectiu de la cursa no és pas arribar el primer  sinó demostrar quins són els costos de la nostra mobilitat; no només els individuals, sinó també els externs que no es solen comptabilitzar, tant ambientals com socials (accidents, contaminació atmosfèrica , soroll, incidència en el canvi climàtic,…).

dscf8180

Alumnes de 4 instituts de Lleida (INS Castell dels Templers, INS Torre vicens, INS Maria Rúbies i INS Josep Lladonosa)  vam participar el dimarts 4 d’octubre en la cinquena edició de la cursa de transport escolar,  L’activitat s’emmarca dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>