PREPARATIUS PER LA TROBADA GASTRO-ASTRONÒMICA

Per què la durada del dia i de la nit varia al llarg de l’any? Per què tenim 4 estacions? Per què la Lluna va canviant de forma?… Aquests dies a Projectes Beta estem contestant-nos aquests i d’altres perquè.

Ens hem repartit els interrogants i cada grup d’experts ha estat indagant i reflexionant per tal de resoldre el seu “perque”. En acabar, cada grup ha exposat els seus coneixements a la resta de la classe. Les exposicions ens han generat un debat interessant que ens ha portat a nous interrogants.

L’objectiu d’aquesta frenètica activitat intel·lectual és preparar una exposició al vestíbul de l’escola pel dia 23 de febrer a les 19h que realitzarem una trobada gastro-astronòmica amb les famílies de l’escola.

Aquell mateix dia tindrem telescopis al pati de l’escola per observar la Lluna i l’AMPA ens oferirà un pica-pica que ens ajudarà a passar el fred. Anoteu-vos l’esdeveniment a l’agenda perquè us hi esperem a tots i totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>