Comença el curs 2020-2021!

Palau-Solità i Plegamans, 2 de setembre de 2020

Que comenci la màgia!

Benvolgudes famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per a donar-vos la benvinguda al nou curs 20/21. Serà un curs on abocarem tots els nostres esforços per a donar un servei educatiu de qualitat, bo i procurant que el centre sigui un espai el més segur possible. En aquest sentit, el context demana, més que mai, corresponsabilitat de tota la comunitat educativa. 

Per part nostra, hem estat treballant intensament per adaptar l’institut a la nova situació, tant pedagògicament com a nivell organitzatiu. 

Durant els propers dies rebreu la informació pertinent per saber com entraran al centre els vostres fills i filles el dilluns 14 de setembre. Recordem que l’horari del 1r dia és de 9:00h a 13:00h.  Estigueu atents al vostre correu de centre, a la pàgina web de l’institut i al grup de whatsapp de l’AFA.

Aprofitem l’avinentesa per a adjuntar-vos un parell de documents que el Departament d’Educació i el Departament de Salut ens ha demanat que us compartim.

Us agraïm, per endavant, la vostra col·laboració i estem convençudes que, entre tots i totes, farem que sigui un bon curs!

Una abraçada,

L’Equip Directiu

Documents que el Departament d’Educació i el Departament de Salut

200902-ESO-Salut _ Escola CARTA Famílies

200902-ESO-Salut _ Escola Annex Famílies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>