APARADORS DE NADAL

L’aparador esta pensat per productes de cosmètica. Les pautes que hem tingut en compte són:

  • Il·luminació: La fusió de llums i ombres ens permet destacar amb precisió els productes, als quals volem que es centri l’atenció i jugar amb l’amplitud de l’espa i ambientant-lo en la nit.
  • Color: hem utilitzat una combinació de colors (verd, vermell i blanc) per aconseguir el contrast que faci que l’aparador sigui cridaner mantenint l’ordre i l’estètica, amb un fons fosc gris juntament amb el negre.
  • Equilibri: hem fet servir tècniques que ens permetin aconseguir l’equilibri entre l’espai i l’ordre en la implantació dels productes.
  • Economia: hem fet coses senzilles, elaborades a mà, aconseguint un aparador que transmeti a la perfecció la nostra imatge.

Amb la creació del ninot de neu o l’arbre i altres manualitats, ens poden servir per muntar un aparador original amb pocs diners.


El escaparate esta pensado para una óptica y  la venta de gafas de alta gamma.Está en disposición piramidal, tiene una forma amplia para su base y es más estrecho en su punto más alto.
Las dimensiones son grandes y amplias por el volumen disponible, los productos están colocados en todos los campos visales. El fondo es blanco para que sea observado y reflejado en el punto de venta.
Se implantan productos en las zonas más calientes para mayor atracción visual.
Los colores son fríos por la época navideña con colores fuertes para que sean fácilmente diferenciados y percibidos


L’aparador és per una botigacomercial dedicada a la venda de joguines.

El fons del aparador hi hem col·locat la línia vermella que representa elegància i seguretat. I el terra també de color vermell per ressaltar-hi la neu.

La il·luminació esta enfocada al producte principal i al’anagrama de l’empresa.

Els colors que hi predominen estan inspirats sobretot en l’àmbit nadalenc.

Hem combinat subtilment una barreja de la temàtica amb els nostre producte per no saturar amb massa decoració.