QUI TÉ UN AMIC TÉ UN TRESOR

Com cada principi de curs, els alumnes de 4ESO van realitzar el projecte ‘Friends will be friends’ el qual pretén ser un homenatge a l’amistat, reconeixent el valor dels nostres amics i expressant-ho mitjançant cites significatives, la descripció del nostre millor amic i una cançó representativa de la nostra amistat. Tot això, acompanyat de les d’imatges que transmeten tot el que es diu amb paraules.

Sempre és un projecte molt especial pel fet de que fa sortir emocions que no sempre resulten fàcils d’expressar, no ens atrevim a fer-ho o simplement no es presenta mai el moment oportú. Però aquest any va ser especialment emotiu. Es notava que, després d’un confinament on vam tenir que estar lluny dels nostres amics i amigues, els havíem trobat (i molt!!) a faltar. Definitivament, hem après a valorar-los com es mereixen i estem disposats a demostrar-ho i fer el que calgui per no ‘perdre’ls de nou’.

Fes un cop d’ull a les presentacions dels 3 grups de 4ESO. Cada alumne ha presentat al seu amic/amiga a una diapositiva. Pot ser siguis un dels homenatjats. I encara que no, segur que ens arribarà aquell ‘bon rotllo’ amb el qual es va fer aquesta feina

4A. Friends will be friends…

4B. Friends will be friends…

4C. Friends will be friends…