PREINSCRIPCIÓ PFI-PTT PROGRAMA DE FORMACIÓ I INSERCIÓ 2020-2021

Preinscripció als programes de formació i inserció

Consulta la guia pas a pas sobre la preinscripció

A qui va dirigit

A joves no ocupats d’entre 16 i 21 anys d’edat

Terminis per a la preinscripció

Termini per presentar la sol·licitud: del 25 de maig al 5 de juny de 2020

Requisits

Poden accedir a un PFI joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21 l’any d’inici del programa, que hagin deixat l’ESO sense obtenir-ne el títol i que en el moment d’iniciar els programes no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació.

Instruccions:

Presentació de la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa mitjançant un correu electrònic a la bústia oficial del PTT El Vendrell e3960044@xtec.cat demanat en primera opció, adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web del Departament degudament emplenat i de la documentació oportuna, escanejada o fotografiada.

Com fer-ho:

– Accedir a la web d’Estudiar a Catalunya, consultar la documentació a presentar, i descarregar la sol·licitud indicant el perfil al que es vol inscriure.

– Enviar la sol·licitud al correu electrònic del PTT Vendrell e3960044@xtec.cat

– Des de PTT El Vendrell es respondrà aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què el sol·licitant en tingui constància. En aquest correu de resposta es notificarà el número de sol·licitud i el dia i hora (aproximada) de quan es trucarà per realitzar l’entrevista.

– En els casos en que no sigui possible presentar la preinscripció per correu electrònic, cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a PTT El Vendrell e3960044@xtec.cat , es respondrà citant les persones interessades el dia 4 o 5 de Juny, en horari de matí, per fer el tràmit presencial.