LA MONA, UNA DOLÇA TRADICIÓ

El divendres 12 d’abril els alumnes de l’Aula d’acollida ens hem posat el davantal i hem deixat els llibres per fer de pastissers: el resultat ha estat dues  mones de Pasqua. Ens han quedat boníssimes!!!

Ara us expliquem com les hem fet:

Ingredients: pa de pessic, melmelada de fruits vermells, crema de cacau, ous petits de xocolata, Lacasitos i dues figures grans de xocolata (un ou i una gallina).

Elaboració:

  1. Hem tallat el pa de pessic per la meitat.
  2. Hem repartit la melmelada en una de les parts.
  3. Hem posat crema de cacau per la superfície i vores del pa de pessic.
  4. Hem decorat la mona amb els Lacasitos, els ous I  hem col·locat la figura gran al centre.
  5. Hem repartit les plomes de colors.
  6.  I hem degustat les mones!

No només s’aprèn la cultura d’un país estudiant, menjant és una altra molt bona opció!!!!!!