DIA DE TALLERS I NOTES

Divendres, 20 de desembre. Les 8 del matí i plovent. Sembla un mal presagi. ‘Els tallers a l’aire lliure no es podran fer. L’esmorzar no serà el mateix baix el porxos…’ Però poc a poc, l’activitat comença. Arriben els primers profes amb les bosses plenes de material per fer les tasques als tallers i els alumnes amb la mateixa vitalitat de sempre. Sona el timbre i tot es fica en marxa: les aules cobren vida amb alumnes i profes treballant amb entusiasme, les capses amb les coques per esmorzar arriben i les encarregades no saben si tindran temps de tallar les 600 porcions necessàries…

Les 12 del matí. Assolellat, aules ja endreçades, alumnes més o menys contents amb les notes. Tot ha sortit millor del que s’esperava. L’ambient nadalenc es respira a tot l’institut i inclús el claustre és ben diferent del que sol ser.  Pol i Claudia, guitarres en mà i ‘atuendo’ propici per l’ocasió, ens fan cantar nadales. I així, sentint-nos com quan érem nens, sortim per donar bon compte del pica pica que ens tenen preparat.

Les 14:45. Torna a sonar el timbre. Silenci i tranquil·litat. Ja s’està preparant tot per tancar les portes. Satisfacció, il·lusió  i ganes de gaudir de les vacances és el que ha quedat a l’ambient. No hi ha dubte. El nadal ha arribat i ens ha envoltat de nou a tots amb la seva màgia.

              Bon Nadal i Feliç 2020!!