APARADORS DE NADAL. CICLE DE GESTIÓ DE VENDES

Els alumnes de 1r del cicle superior de Gestió de Vendes i Espais Comericials han fet els priemers aparadors de la temporada.

 

L’aparador es de una botiga de bosses, la combinació de colors es de fred blanc i gris, té una composició asimètrica, les formes estan disposades de manera horitzontal i paral·lela, els productes estan distribuïts en la principal zona central es un aparador amb una bona il·luminació que fa ressaltar els detalls més rellevants.

 

En aquest aparador correspon a una botiga de llaminadures (caramels, xiclets, etc.). Per la seva composició hem tingut en compte posar colors de nadal (verd i vermell) i vius,

Aparador de Nadal

perquè ressalti visualment. També per a la decoració hem usat altres elements de nadal, amb diferents formes geomètriques ( triangles, quadrats, esferes i rectangles).

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem fet un aparador dedicat la venda de productes de bellesa i higiene personal, està en disposició piramidal té una forma àmplia per a la seva base i és més estret al punt més alt. Els colors són freds per l’època nadalenca, hem reflectit els colors forts perquè siguin fàcilment diferenciats i percebudes.

Aquest aparador vol recrear una casa nadalenca. El producte principal és la xemeneia artificial, que anirà molt bé per aquestes festes.El fons de l’aparador és de color blanc, per poder destacar més el producte i no hem utilitzat uns colors en específic.