🐉 🌹 AN A TO Z OF SAINT GEORGE’S DAY ⚔️

🐉 🌹 AN A TO Z OF SAINT GEORGE’S DAY ⚔️

D for Dragon

S for Shakespeare

 

El passat 24 d’abril, tots els alumnes d’ESO vam gaudir d’un dels dies més bonics de l’any amb totes les activitats preparades pels departaments de llengües aquest curs. A banda de l’obra de teatre a la Lira i el concurs literari amb l’entrega dels premis als millors, al centre vam continuar celebrant la Diada amb jocs de paraules en català i, finalment, amb la penjada dels murals que cada grup de l’ESO havia preparat durant tota la setmana amb la il·lusió de ser els millors i poder guanyar el premi d’aquest primer certamen organitzat pel Departament de llengües estrangeres.

El concurs consisteix a expressar en un mural l’essència del dia de Sant Jordi amb 27 paraules. Una per cada lletra de l’abecedari. Cada membre del grup va preparar una paraula per cada lletra, que bé podia ser un nom comú, un topònim, un autor literari, una obra literària…, però sempre relacionada amb el dia del patró, per descomptat. Aquesta paraula es va acompanyar de la seva definició en anglès, imatge(s), cites… i quan totes van estar preparades, es van distribuir al mural penjat a les classes.

Va ser molt difícil triar als guanyadors perquè tots els murals van quedar espectaculars, però els que van destacar especialment per la seva qualitat creativa van ser:

PRIMER PREMI 🥇

SEGON PREMI 🥈

PRIMER CICLE
1ESO C
2ESO B
1ESO B
2ESO C
SEGON CICLE
3ESO A
4ESO B
3ESO C
4ESO C

Tots els premiats seran obsequiats amb un bonic ‘detallet’ que els té preparat el departament i que es lliurarà la propera setmana (3 al 5 de maig). Es farà saber l’hora als Classrooms d’anglès dels grups corresponents.

Enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a tots per la vostra participació i implicació!