L’ALUMNA MARTA GUTIÉRREZ TOSCANO REPRESENTA A L’ANDREU NIN AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROSS

El passat diumenge 13 de març l’alumna de 2n d’ESO “C” Marta Maria Gutiérrez Toscano va participar al campionat d’Espanya de camp a través per seleccions autonòmiques, representant a la selecció de Catalunya.

Aquest campionat es va celebrar a Getafe i va ser retransmès per LaLigaSportsTV. El resultat va ser molt positiu ja que la selecció catalana va obtenir la segona posició i la Marta va tenir un paper destacat al recórrer els 5km 200m de la prova en tan sols 21 minuts.

La temporada actual està sent molt positiva per a la Marta pel fet que debuta en categoria sub 16 i està competint contra atletes més grans que ella. Tot i això, l’atleta del Vendrell ha aconseguit fer marques molt bones per classificar-se per un campionat com aquest, com són el 3’06” que va obtenir a la prova de 1000 metres i el 10’32” a la prova dels 3000 metres pista que li va donar accés a Getafe.

Un cop realitzada aquesta competició és moment de seguir entrenant per als nous reptes que vénen i d’encarar la recta final de curs amb la mateixa motivació.