ALUMNES DE L’ANDREU NIN PARTICIPEN A LA IX OLIMPÍADA DE GEOGRAFIA

 

DIMARTS 20 DE MARÇ DE 2018

Enguany, per sisè cop consecutiu, el Departament de Geografia de la URV, en col·laboració del Col·legi de Geògrafs de Catalunya, ha organitzat al districte universitari tarragoní l’Olimpíada de Geografia. El matí del 20 de març han participat a les proves 95 estudiants de segon de Batxillerat de 23 centres educatius: 2 de l’Alt Camp, 6 del Baix Camp, 1 del Baix Ebre, 2 del Baix Penedès, 1 del Garraf i 10 del Tarragonès i 1 de la Terra Alta.

La prova va constar de 50 preguntes d’opció múltiple, en les quals podien incorporar gràfics, fotografies i cartografia, i va tenir una durada de 45 minuts. El programa de continguts es basa en el temari de segon de Batxillerat i en aspectes vinculats al mateix. Després de la prova i la pausa per esmorzar, els joves participants es van poder informar sobre els estudis de Geografia que ofereix la URV i les sortides professionals que possibiliten, en una xerrada.

Dos alumnes del nostre institut també hi han participat, Ainhoa Eguren i Marc Martínez, acompanyats per la seva professora Yolanda Romero. Felicitar el Marc pel seu 10è lloc a la classificació.

Els tres primers classificats participaran a la Fase Estatal de la IX Olimpíada de Geografia, que tindrà lloc a la mateixa Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat els dies 13 i 14 d’abril, on participaran els guanyadors de les diferents fases locals.

Departament de Ciències Socials