Masterclass de Brigadeiros

Ei! estimats lectors.

Us volem explicar que la setmana passada vam gaudir d’una sessió de formació de cuina amb en Junior. Un Brasiler que viu a Sant Martí i que ens va ensenyar a fer unes postres del Brasil.

Actualment estem treballant aquest país, tant a la classe de descobrint el món com a cuina.

Ens ho vam passar d’allò més bé i vam aprendre a fer aquest dolç que us recomanem que el tasteu, estan boníssims 😋

En acabar el taller, li vam fer unes preguntes sobre el Brasil i la seva cultura. Va ser molt interessant.

Us passem un petit recull-resum a mode entrevista. Esperem que la gaudiu.

 

Com és que vas decidir marxar de Brasil? Per quins països has viscut?

Tenia ganes de conèixer altres cultures, menjars, noves persones… sortir una mica de la rutina.

Quants anys fa que vas arribar a Catalunya?

Abans de venir vaig viure a Itàlia un parell d’anys, i ara ja en fa cinc que estic a Barcelona. Catalunya m’agrada perquè hi a molts jardins i parcs molt xulos.

T’agrada Sant Martí Sarroca per viure?

M’agrada molt, Sant Martí és molt tranquil i la zona del Penedès transmet molta pau.

Quina és la teva professió i a que et dediques actualment?

La meva professió és cuiner, i he treballat en alguns restaurants. Però actualment treballo a les caves Freixenet, i m’agrada la meva feina.

Qui et va ensenyar la recepta dels Brigadeiros?

Els Brigadeiros són uns dolços molt tradicionals del meu país, el fan totes les àvies de brasil pels seus nets. Així la vaig aprendre a través de la meva família.

Quines receptes més de la cultura de brasil saps fer i ens recomanes provar?

Al Brasil hi ha moltes receptes tradicionals, però us recomano provar el pa de formatge, anomenat “pao de queijo”. També és molt tradicional, fàcil de fer, i es menja per acompanyar acompanyant el cafè.

Què et va semblar l’experiència de fer un taller a l’institut?

No havia fet mai un taller i em va agradar molt. Tots els alumnes em van semblar uns nois molt intel·ligents i simpàtics. Els vull donar una abraçada a tots ells!

 

Agraïm molt al Junior que hagi vingut a fer aquest sessió, doncs hem aprés molt.😉

Fins la setmana vinent! 😚

4 comentaris

  1. Mireia

    Ens va agradar molt fer un taller de cuina diferent, amb aquesta recepta deliciosa i en bona companyia!

    Aquí ve una pregunta molt difícil… quins brigadeiros us van agradar més: els de xocolata negre o blanca? A mi els negres, que són els més típics!

    1. josep.diaz Autor de l'article

      Hola Mireia, doncs sí, vam aprendre moltes coses i ens ho vam passa molt bé. Ens van agradar molt tots dos, però per aquí, un dels redactors diu que amb ell li van agradar més els de xocolata blanca…😜

  2. santiago

    Hola! Feia temps que no llegia el vostre blog, ara he vist aquesta entrada i havia de posar alguna cosa, perquè els brigadeiros em van agradar molt! Moltes gràcies a tot l’equip SIEI per compartir-los amb nosaltres, me’n vaig menjar uns quants (sí, sí, uns quants…) i crec que ara són una de les meves llepolies preferides! Però no sé amb quina de les dues varietats quedar-me, em va agradar molt els dos!

    1. josep.diaz Autor de l'article

      jajjajajajjj….Així que uns quants eh!!! ens encanta que de tant en tant podeu provar les nostres receptes…. Quan vulguis et passem els processos per fer uns brigadeiros ben bons.
      Gràcies Santiago per contestar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>