Defensem la democràcia i la llibertat d’expressió

El professorat i PAS de l’Institut d’Alpicat ens adherim a la concentració de 5 minuts, avui dia 1 d’octubre, per coherència amb els valors que en el nostre centre volem transmetre. Avui commemorem el primer aniversari del referèndum de l’u d’octubre i denunciem les agressions que van patir els ciutadans i els centres educatius aquell dia. Companys nostres, professors d’institut, van haver de patir, a més, denúncies i acusacions d’adoctrinament.
La democràcia i la llibertat d’expressió, dins del respecte i la tolerància, són valors fonamentals que es treballen a l’escola. Des del respecte s’ha de poder parlar de tot. Eduquem en el respecte i en fomentar el criteri propi, per aconseguir una societat de persones madures, autònomes, reflexives i amb esperit crític, capaces de decidir per si mateixes i de crear escenaris millors per a un futur més desitjable. L’educació no pot quedar al marge de la realitat ni de l’actualitat que ens envolta i ens afecta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>